Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7] s2.CraftKit.pl [100s+][No-Premium][No-WL]

grzegot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer w trakcie modernizacji.

Nowości które się pojawią:

- Autorski generator map

- Autorskie pluginy

- Nowe miasta

- NPC z Questami

- Aspekty RPG

- i wiele wiele więcej :)

Start zostanie ogłoszony 7 dni przed zakończeniem prac nad serwerem. Zostaną również zorganizowane Beta testy z z zapisami na WL o których poinformujemy użytkowników.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up2 przecież to survival o.O co do serwera na prawdę fajnie się gra, ogarnięta administracja i brak lagow :]

Opublikowano

fado

Suuper serwer ;D!!

Ale czy będą działki ;(?

Będą na naszym pierwszym serwerze (s1.craftkit.pl) ale chwilowo trwają prace nad pluginami i budowlami tak więc zapraszam tymczasowo na s2 jak będzie wszystko gotowe gracze zostaną poinformowani.
Opublikowano

Serwer jest super, administracja ogarnieta, miła atmosfera, tyle że mało graczy a serwer ten zasuguje na większą uwage użytkowników

:D. Wiem co piszę bo grałem na starym sobanie.

Wbij na serwa warto ^^

Opublikowano

Grzegot odświeżaj temat częściej, bo bardzo rzadko jest na 1,2 stronie a serwer jest znakomity więc zasługuje na większą ilość graczy tylko trzeba im dać temat na pierwszej stronie :D

Opublikowano

Grzegot odświeżaj temat częściej, bo bardzo rzadko jest na 1,2 stronie a serwer jest znakomity więc zasługuje na większą ilość graczy tylko trzeba im dać temat na pierwszej stronie :D

można co 24h refa robić wiec zobacz że robię to dzień w dzień

@ref

Opublikowano

Hej hej grałam na waszym (chyba) 1 serwerze soba.pl!!!! było extra więc no cuż wbijam (byłam tam modem tylko pod innym nickiem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...